LEVEN: vandaag is mijn verjaardag!

Lisa, it’s your birthday, happy birthday, Lisa! Al vanaf gisteren zit dit liedje constant in m’n hoofd, want vandaag ben ik jarig! Op 11 oktober 1991 om 12.46 uur kwam ik ter wereld, alweer 23 jaar geleden. Time flies when you’re having fun, laat ik maar zeggen.wpid-wp-1412978791434.jpegVandaag ga ik met mijn vriend winkelen, en daarna richting m’n ouders om daar te grillen en taart te eten. In de avond ga ik waarschijnlijk nog naar de tennisvereniging, want we hebben een nachttoernooi! Ik vier m’n verjaardag dus nog even niet voor vrienden, familie en anderen. Volgende week vier ik m’n verjaardag voor de familie bij m’n ouders, samen met mijn zusje die ook binnenkort jarig is. Als ik eenmaal gesetteld ben in het nieuwe huis, ben ik van plan om daar nog een verjaardags/housewarmingfeestje te geven.Maar ik ga me vandaag natuurlijk wel lekker jarig voelen!

Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge