KIJKEN: Lost

Oh, jongens, ik weet het. Ik loop zo’n decennium achter op schema, maar sinds kort kijk ik dan ook eindelijk de serie Lost. In Amerika al uitgekomen in 2004, mijn vriend die al jaren klaar is met kijken en helemaal fan is, kortom, het heeft even geduurd maar ik ben verkocht.

-/-

Lost is een televisieserie die gaat over een groep mensen dat na een vliegtuigcrash gestrand is op een tropisch eiland, waar allerlei ‘mysterieuze’ dingen gebeuren, maar waar deze groep ook probeert om een soort leven op te bouwen. De trouwe Lost-kijker zal het al wel merken: ik ben nog niet ver in deze serie. Ik zit namelijk pas nét in seizoen 2, dus het grootste gedeelte van het verhaal ken ik nog niet. En dat wat ik tot nu toe heb gezien wil ik natuurlijk ook niet verklappen. Wat wel leuk is om te vertellen, is dat ik ongeveer een seizoen moest inkomen, voordat ik het echt leuk begon te vinden. Dus als je na deze blog denkt: ik ga ook kijken, haak dan niet te snel af. Het wordt leuk/spannend/meeslepend/boeiend. Echt. Je gaat meeleven met de personages, waarvan je de verhalen op het eiland, maar ook hun leven voor de crash gaat zien. Je gaat je afvragen wat er allemaal op dat eiland is en nog gaat gebeuren. Er lopen veel verhaallijnen door elkaar, dus elke keer denk je weer ‘oh ja’. Dus: ga dit kijken. Het is het waard. En je bent zo weer een paar uur van je dag kwijt aan series kijken.

Eén gedachte over “KIJKEN: Lost”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge