WEEK 43: vakantie, verhuizen & vlaai

Afgelopen week was behóórlijk druk, vandaar dat het posten van een blog op zaterdag er nogal bij in geschoten is. Dit hoop ik natuurlijk deze week weer goed te maken, te beginnen met het weekoverzicht van alweer week 43! Een week die vooral in het teken stond van het verhuizen, maar het inpakken en uitpakken heb ik afgewisseld met 2 heerlijke dagen Maastricht. Week 43Op maandag begon voor Rémon de herfstvakantie, dus zijn we de eerste voorbereidingen gaan treffen voor het samenwonen. Ook heb ik volgende week alweer tentamen, dus heb ik dat even allemaal uitgezocht en gepland. Best een saai dagje thuis dus, maar, dat was ook wel nodig want op dinsdag ging ik naar Maastricht.

Rond 10 uur ’s ochtends liep ik de deur uit, om pas om 13.30 uur in Maastricht aan te komen. Een wereldreis! Maar, wel met een goed doel, namelijk een logeerpartijtje bij Sophie, die sinds kort in Maastricht woont. We hebben heerlijk bijgekletst, uit eten geweest, bank gehangen, niet zo best geslapen (maar dat mocht de pret niet drukken, heel luxe uit ontbijten geweest, gewinkeld (mooie agenda!) en natuurlijk vlaai gegeten. Heerlijk hoe 2 daagjes kunnen voelen als een echte mini-vakantie!

En donderdag… begon echt het grote inpakken. Op vrijdag had ik met Rémon afgesproken om het grootste gedeelte alvast met de auto te verhuizen, dus donderdag wilde ik het grootste deel van mijn spullen klaar hebben staan. Ik kwam een paar dozen tekort, dus vrijdag hebben we in het appartement gelijk dozen leeg gehaald zodat we die in mijn kamer weer konden vullen. Wat een troep verzamel je in 3 jaar tijd zeg! Ik zal je de foto’s besparen, maar… niet normaal gewoon. Het appartement stond helemaal vol, dus zaterdag hebben we eerst wat dingen opgeruimd. In de middag moest ik tennissen, of in ieder geval, een wedstrijd afmaken, wat ongeveer een kwartier duurde. En het kampioenschap is in zicht! ’s Avonds met de tennis gegeten bij Very Italian Pizza en daarna redelijk gesloopt naar mijn nieuwe thuis gegaan.

Mijn ouders konden zaterdag niet mee helpen verhuizen, dus ik had afgesproken dat zij zondag zouden komen met het busje van mijn opa. Zelf kon ik, heel slecht, niet helpen door een toernooi en alweer een etentje bij Qravel. Dus heb ik Rémon maar naar mijn kamer gestuurd, en die heeft samen met mijn ouders alle kasten naar beneden getild en naar het appartement gebracht. Ondertussen werden ook mijn kledingkast en tafel opgehaald door kopers via marktplaats. Goede timing! En rond 16 uur was mijn kamer dan echt leeg. Helemaal leeg…

En zo is deze week echt omgevlogen, maar ik ben blij dat alles nu over is. Toch behoorlijk stressvol, zo’n verhuizing. Op naar IKEA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge