WEEK 46: college, koffie & eetdate

Deze week stond grotendeels in het teken van studeren, want deze week zijn mijn nieuwe vakken begonnen. Dit keer mag ik aan de slag met 2 vakken van mijn minor kindermishandeling en met m’n allerlaatste bachelorvak. Vooral die laatste moet ik deze keer dus wel echt gaan halen.

Zoals ik in het weekoverzicht van week 45 al vertelde, werd ik op maandag nog wakker in ons huisje. Na het uitchecken zijn we op weg naar huis gegaan, en zijn we even gestopt in Utrecht. Hier hebben we wat gedronken en even gewinkeld voordat we echt naar huis gingen. Rond 15 uur waren we thuis en hebben we boodschappen gedaan, gegeten en had ik ’s avonds tennistraining.

Dinsdagochtend moest ik voor het eerst sinds weken weer verplicht vroeg op, want om 9 uur had ik college. Ik ging op tijd de deur uit, want ik moet nu ik hier woon een stukje verder fietsen. Na dit college heb ik even thuis gegeten en ben ik even voor 13 uur weer naar de stad gefietst voor het volgende college. Dit vak heb ik (helaas) vorig jaar ook al gevolgd en niet gehaald. Helaas was het college echt exact hetzelfde als vorig jaar, inclusief dezelfde grapjes… Doodvermoeiend.week 46Op woensdag had ik van dit vak de werkgroep, welke ook ongeveer hetzelfde is. Maar ik hoop dat ik door wat herhaling, het ook wat sneller oppak, haha. Na dit college was mijn collegeweek alweer voorbij, in ieder geval qua colleges volgen.

Op donderdag heb ik even lekker bijgekletst en koffie gedronken met een studiegenootje, die ik sinds het eerste jaar ken. ’s Avonds heb ik met een vriendin lekker lasagna gegeten (we hebben oprecht nog nooit iets anders gegeten, leuke traditie) en we hebben op de bank gehangen, bijgekletst. Erg gezellig!

Vrijdags mocht ik eindelijk weer naar de kapper. Ik ga altijd in Hoofddorp naar de kapper, dus rond 13 uur nam ik de trein, zodat mijn moeder me kon ophalen op het station. Na de kapper nog even gewinkeld (Primark!) waarna ik weer terug naar Leiden ben gegaan. ’s Avonds zou ik een feestje hebben, maar die ging helaas niet door.

En toen was het alweer weekend! Ik ben de laatste tijd best wel moe en niet helemaal lekker, dus zaterdag heb ik eerst uitgeslapen. Daarna zijn we naar de markt gegaan en hebben we boodschappen gedaan. Heerlijk thuis! Na het eten ben ik mijn bedje ingedoken, omdat ik toch echt niet lekker was. Zondag was dit gelukkig weer aardig over, en heb ik ingevallen in de tenniscompetitie. Wat een weer… alleen maar regen, maar gelukkig alles gespeeld. Thuis snel gedoucht en de auto in naar mijn nicht en neefjes, waar mijn ouders ook waren. Gezellig gegeten en daarna weer naar huis.

Nu is het maandag, heb ik mijn college van deze dag alweer achter de rug en ga ik vanmiddag de huisvrouw en de student uithangen. Deze week heb ik alleen morgen nog college, dus het weekoverzicht van volgende week zal een stuk korter zijn. Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge