Op de planning: Rome!

Ik ben nog nooit in Rome geweest, en zelfs nog nooit in Italië… Dus als een van mijn ‘doelen’ voor 2015 stond hoog op het lijstje: Rome! En jawel, in mei gaan wij 5 dagen lang genieten in Rome. De voorpret is begonnen; ik heb nu al zin in cappuccino’s, pasta’s en natuurlijk gewoon in de stad zelf.

Het vliegticket is geboekt, de B&B weet dat we komen… en nu de rest nog. Ré is in zijn jonge jaren wel eens in Rome geweest (naar eigen zeggen: ‘2 Pausen geleden’) dus mocht je bezienswaardigheden hebben die we écht niet mogen missen, leuke ideeën voor wat we kunnen doen, restaurantjes, barretjes of andere tips? Let me know!

Credits: Bert Kauffman/Flickr CC
Credits: Bert Kauffman/Flickr CC

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge