Review & winactie: foto’s van Instagramposter.nl

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik elke dag wel op Instagram te vinden. Is het niet om foto’s te plaatsen, dan kijk ik wel even bij anderen wat ze gepost hebben. Afgelopen week heb ik een aantal van mijn Instagramfoto’s mogen laten afdrukken bij Instagramposter.nl. En het leuke is… jij mag misschien hetzelfde bestellen als ik heb gedaan! De eerste winactie van levenslies.nl is een feit, en dat bij mijn 50ste artikel!

Na even rondgooglen wordt me al snel duidelijk dat er momenteel héél veel aanbieders zijn van (Instagram)foto’s afdrukken & albums maken. Oké, ik wist dat het populair was, maar zó populair?! Instagramposter.nl is een van deze aanbieders, waar je onder andere collages en printpacks (losse Instagramfoto’s) kunt bestellen. Deze collages bestel je in een zelf gekozen formaat (van 30×30 cm tot 60×60 cm), met een zelf gekozen hoeveelheid foto’s en eventueel ook nog met een zwarte of witte lijst eromheen. Keuze genoeg in ieder geval!

Veel keuze is voor mij meestal nogal wat lastig (haha) maar omdat ik even niet zo snel wist waar ik een poster kwijt zou kunnen, koos ik voor de optie printpacks. Zo kan ik ze los ergens bewaren, los neerzetten of er zelf iets leuks mee doen. Printpacks zijn verkrijgbaar in 10 of 20 foto’s, en deze foto’s kun je laten afdrukken in verschillende maten (13×13, 15×15 en zelfs 20×20 cm).Instagramposter.nlUiteindelijk heb ik gekozen voor het formaat 13×13 cm (na lang twijfelen uiteraard), omdat dit formaat me wat handiger leek om ze zelf nog in een lijstje te kunnen doen of om te bewaren. Ik moet nog even verzinnen waar ik ze wil en wat ik ermee ga doen. Daarnaast heb ik 20 foto’s gekozen, want tja, als je eenmaal foto’s aan het uitkiezen bent, zit je zo boven die 10 foto’s.

Review
Het bestellen is heel makkelijk: je gaat naar de site, je kiest voor het formaat en het aantal foto’s dat je wilt hebben,je logt in op je Instagramaccount en je kunt een keuze maken uit je Instagramfoto’s. Ideaal, want doordat ik een nieuwe telefoon heb, heb ik niet al mijn Instagramfoto’s meer paraat. Je kunt trouwens ook foto’s vanaf je computer kiezen die niet op Instagram staan, maar als fanaat kon ik al genoeg foto’s van mijn Instagram plukken die ik wel afgedrukt wilde hebben. Na het selecteren van je foto’s, kun je er ook nog voor kiezen om een wit kader om je foto’s te plaatsen.

Ik heb de foto’s vrijdagavond besteld, en gisterenmiddag had ik ze in huis. Instagramposter.nl verstuurt post namelijk niet in het weekend, dus op maandag werden mijn foto’s verzonden. Als je doordeweeks bestelt, ontvang je je foto’s wel de volgende dag.

Ik heb echt van alles laten drukken: Indonesië, uitzichten en wat random foto’s. En ik ben echt heel blij met mijn foto’s! Ze zijn scherp, helder en dat ze (natuurlijk) vierkant zijn vind ik ook eens iets anders. De kleuren zijn goed, en van sommige foto’s denk ik: waarom heb ik die niet eerder laten drukken? Dit heb ik bijvoorbeeld bij de foto’s van Indonesië, zo gaaf!

Instagramposter printpack Instagramposter printpack2Dit hierboven zijn dus foto’s van de foto’s, het lijkt bijna alsof ik gewoon een collage vanuit Instagram heb gemaakt. Ik heb er meteen een nieuw goed voornemen bij: vaker foto’s laten afdrukken.

Winactie!
En dan tenslotte natuurlijk de winactie! Ik mag dezelfde printpack als ik zelf heb gekozen aan één lezer weggeven. Als je wint, mag je 20 foto’s op formaat 13×13 cm laten drukken (twv €11 + verzendkosten). Ik vind het echt supergaaf dat de eerste winactie op levenslies.nl nu al een feit is!

Om mee te doen:
– volg je mij op Bloglovin’ en/of op Facebook, laat je een reactie achter onder dit bericht met daarin: je deelname, waar je mij volgt en eventueel of je al een idee hebt welke foto’s je ermee wil bestellen. Dat laatste vind ik gewoon leuk om te weten, dus dit hoeft niet!

Omdat het mijn eerste winactie is, stel ik verder geen ‘eisen’, ik vind het al onwijs leuk als je mee wil doen! Natuurlijk mag je deze winactie delen op Instagram, Twitter of Facebook. Je kan meedoen tot en met 27 januari, daarna zal ik contact opnemen met de winnaar.

Veel succes!

Edit: Ik loot de winnaar via random.org, dus iedereen maakt kans.

7 gedachten over “Review & winactie: foto’s van Instagramposter.nl”

  1. Wat een super leuke winactie en dan is het ook nog eens de eerste. Ik vind het altijd zo zonde dat we foto’s vaak alleen nog maar digitaal hebben. Zo kijk je ze veel minder terug. Ben zelf ook verslaafd aan instagram en er staan al heel wat leuke foto’s met vrienden en met mijn vriend op. Die wil ik dan zeker af laten drukken om vervolgens bij elkaar op een muur te hangen. Ik volg je op Bloglovin en instagram. Dat er nog maar vele winacties mogen komen! Liefs x

  2. Aah kijk, dit is echt tof 🙂 Was al benieuwd welk bedrijf je had benaderd. Ik heb dat voornemen ook om meer foto’s af te laten drukken XD Ik wil nog steeds mijn Tomorrowland foto’s laten afdrukken en er zelf een collage van maken, maar het komt er maar niet van. Dan zou dit wel een mooi begin zijn, haha! Ik volg je op Bloglovin en via facebook. Liefs.

  3. Wat een leuke winactie! Ik volg je via fb en bloglovin. Wij hebben sinds de verhuizing bijna geen fotos in huis hangen, zou daarom super zijn om te winnen. Zou graag fotos van mn kleine meid willen laten afdrukken.

  4. Wat een leuke blog en super gave foto’s!! 🙂 Echt super leuk dat vierkante!! 🙂 En zoals altijd weer heerlijk om te lezen, love it ^^

  5. Ik volg je op Facebook! Hoop dat je een leuk plekje heb voor de foto’s. Ik wilde al foto’s gaan afdrukken, er bestaan van die clipjes die je er dan tussen kan doen dan kun je er zelf vierkante collages van maken op je muur! Uiteraard druk ik dan mijn foto’s van New York af. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge