WONEN: onze woonkamer

Ik ben vandaag alweer 3 maanden mijn kamer uit, tijd voor het allerlaatste deel van ons appartement: de woonkamer! De woonkamer is natuurlijk in de meeste huizen ‘the place to be’, bij ons is het ook een belangrijke ruimte in ons huis. Naast de slaapkamer brengen we hier natuurlijk de meeste tijd door. Veel spullen hebben we samen uitgekozen, maar er mocht hier nog wel het een en ander veranderd worden. Ik heb ook nog wat spullen meegenomen vanuit mijn kamer, waarvan het meeste zijn plek heeft gevonden in de woonkamer. Kijk mee naar onze woonkamer!

De woonkamer is ontstaan door van 2 kamers 1 grote woonkamer te maken. Dit was al zo toen we erin kwamen (toen hingen er helaas ook 1000 schrootjes aan de muur,zucht) We hebben dus best veel ruimt en omdat we op een hoek wonen, en de woonkamer over de hele breedte van ons appartement is, hebben we ook heel veel licht. En daar word ik heel blij van! Door de hoek hebben we zelfs een extra raam aan de zijkant, waardoor we richting de stad kijken. Ook komen we via de woonkamer op ons balkon.

We hebben 1 muur een soort grijsblauw geverfd, de rest is wit. De bank, tvmeubel, grote kast en de tafels stonden er al. Verder stond er hier niets, een echt mannenhuis. Daar is dus verandering in gekomen toen ik hier kwam wonen: mijn dressoir moest en zou mee. Ook hebben we de salontafel (van mijn oma) wit geverfd, een vloerkleed gekocht en heb ik al mijn kussentjes, kaarsen en vazen meegenomen en neergezet. De inrichting is zo voor ons nog rustig genoeg, maar wel wat gezelliger geworden! Omdat in dit geval foto’s meer zeggen dan woorden, laat ik je dit keer de foto’s in groot formaat zien.  IMAG0266 IMAG0257IMAG0255IMAG0232IMAG0242IMAG0263IMAG0235Ik ben echt heel blij met onze woonkamer: niet te wit, niet te veel IKEA, wat marktplaats, wat kringloopwinkel en wat souvenirs: gewoon een goede mix! Al zou ik het soms nog wel wat witter willen, en wat meer design… Maar dit zie je tegenwoordig ook weer zó veel. Ach, mezelf kennende gaan we in de loop van de tijd toch nog wel af en toe wat kleine dingen veranderen. Je moet altijd iets te wensen overhouden, toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge