Nog steeds geen bachelor

Het was de afgelopen week een beetje stil hier. Dit kwam door 2 dingen: mijn nieuwe vakken zijn begonnen en ik was aan het wachten op (hopelijk) mijn laatste cijfer voor mijn bachelor. Het was de bedoeling dat ik vanmiddag dan een blije & opgeluchte blog zou plaatsen: bachelor Rechtsgeleerdheid! Maar helaas. Voor de derde keer een 5, nog stééds geen bachelor. Toch had ik wel het idee dat ik het dit keer écht snapte, maar dat tentamen dan nog he… Ik hoorde dat het tentamen opnieuw slecht was gemaakt, dus toen had ik alweer een voorgevoel wie het slachtoffer zou zijn. Moi. En ja hoor, rond 13 uur kwam het cijfer online: een 5. NEE. Alle scheldwoorden zijn de revue wel gepasseerd, het huilen stond me  (logischerwijs) nader dan het lachen.

Wel ben ik direct naar de studieadviseur gerend, en er bestaat een kans dat ik over 2 weken een mondeling tentamen kan afleggen. De normale herkansing is namelijk pas eind juni, en dat duurt me echt véél te lang. Ik ben bang dat ik dan weer alle informatie kwijt ben (omdat dit vak me gewoon echt niet ligt) en dat ik dan weer helemaal opnieuw moet beginnen met leren.

Dus tot die tijd… nog steeds geen bachelor.

3 gedachten over “Nog steeds geen bachelor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge