Favorieten van januari

Omdat de weekoverzichten tot nu toe niet zo’n succes waren, of in ieder geval ik vond het zelf niet zo, heb ik weer een nieuwe ideetje toegevoegd aan mijn blog. Ik vind het namelijk wel heel erg leuk om regelmatig een soort terugblik te doen. Na even nadenken is het eerste blogje in deze categorie een feit: maandfavorieten! Dit kan van alles zijn: gebeurtenissen, aankopen, series, TV, muziek, boeken of tijdschriften… We zullen zien wat er allemaal uitkomt, maar eerst januari!

Favoriete serie
Jawel, Netflix is nog steeds een toppertje: ik verveel me er geen minuut mee. Inmiddels zit ik aan het einde van seizoen 5 van Lost en hebben we samen seizoen 3 van Homeland gezien. In Lost zit ik echt nog helemaal; hoewel het best sci-fi is, vind ik het spannend en goed. Nog eeeeeven en dan is dat voorbij, dat wordt afkicken! Homeland seizoen 3 viel me echt zwaar tegen, ik vond er voor 3/4 zelfs niks aan. Seizoen 4 schijnt helemaal anders te worden (mede doordat seizoen 3 niet zo goed werd ontvangen), dus ik ben benieuwd! Helaas staat deze nog niet op Netflix, en vallen ze op Uitzending Gemist niet terug te kijken. Nog even wachten dus!

Favoriete aankopen
In december ontving ik mijn bestuursbeurs voor het bestuursjaar dat ik heb gedaan, en ik besloot in januari om daar een paar dingen van te kopen. Ik vind het toch wel leuk om niet alles op mijn spaarrekening te hebben, maar ook echt iets tastbaars in handen te hebben. Zo heb ik mijn nieuwe Cowboysbag, een zeegroene dopper en het luchtje Gucci gekocht. Voorheen had ik al een donkerbruine Cowboysbag, dus de nieuwe zwarte bevalt ook weer goed! De dopper heb ik ook eindelijk gekocht, in de zeegroene kleur (exclusief bij Waar) en het luchtje heb ik ook ooit al eens gehad dus die is ook een oude bekende. Ik heb mezelf even goed verwend.

Favoriete TVprogramma
Ik kijk echt amper TV, maar Wie Is De Mol? is wel elk jaar vaste prik. Wat is dat programma elk jaar weer fantastisch in elkaar gezet, de deelnemers zijn weer leuk en zoals altijd heb ik geen idee wie de Mol is. Het is elke week dus weer spannend of ik nog punten overhoud in de WIDM-app. Wie denk jij dat de Mol is?

Favoriet studiemoment
Pfoe, deze maand eindigde behoorlijk pittig met opnieuw een 5 voor Burgerlijk Procesrecht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog steeds niet helemaal bovenop ben, en niet zo goed weet wat ik nu moet doen. Ik zag (zie) mijn bachelor al helemaal door mijn vingers glippen. Blijkbaar ben ik hier iets te gevoelig voor. Bleh! Maar, er was ook beter nieuws. Zo heb ik mijn herkansing van mijn minor gelukkig wel gehaald, en ben ik deze week begonnen met 2 keuzevakken die ik vrijwillig volg. Hoppa! Nu rustig ademhalen en doorgaan.

Favoriet moment
Ik ben natuurlijk aardig aan het sporten geslagen, waardoor Ré very proud of me is. Heel lief en super motiverend. Door deze &$*week schiet het thuis sporten er even bij in, maar ik ga het zeker weer oppakken, want ik heb mijn doel duidelijk voor ogen!

En zo vlóóg januari letterlijk omop naar februari alweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge