De HKMX-sportcollectie van Hunkemöller

Ik dacht dat ik dit nooit zou zeggen, maar ik ben tegenwoordig sowieso 4x in de week aan het sporten: 3x krachttraining en 1x tennistraining. Ook komt het voorjaar er eindelijk weer een beetje aan, dus dan wil ik ook gaan wandelen/hardlopen en begin ik weer aan de tenniscompetitie. De sportkleding wordt met het jaar leuker, dus eigenlijk wil ik overal wel wat nieuws voor. Het lijkt me daarom leuk om wat sportcollecties van verschillende merken te laten zien, voor mezelf, maar misschien ook voor jou! Vandaag: de HKMXcollectie van Hunkemöller.

Hunkemoller sportcollectieHier zie je (bijna) alle items die de Hunkemöller dit jaar in de collectie heeft. Ik vind vooral een sport-BH heel belangrijk bij een sportoutfit: het zit veel lekkerder dan een gewone BH en het is beter voor je. Daarom heb ik vorig jaar ook een goede sport-BH gekocht, toevallig bij Hunkemöller. Deze kan je op maat en op stevigheid (‘levels’) kopen, ideaal! Ook in de nieuwe sportcollectie draait het uiteraard vooral om de BH’s.

Level 1
Level 1
Level 2
Level 2
Level 3
Level 3

Ik vind de BH’s typisch Hunkemöller: zwart, grijs, roze, niet per se negatief bedoeld! Wel vind ik het persoonlijk jammer dat er maar 1 level 3 BH is, deze zou ik eigenlijk het liefste willen hebben voor het tennissen, maar ik vraag me af of dat ritsje nou echt praktisch is. Verder vind ik het positief dat ook de sport-BH’s er wat mooier uit komen te zien dan voorheen.

Verder heeft de Hunk (goede afkorting) natuurlijk ook andere sportkleding: hemdjes, shirtjes, lange broeken en korte broekjes, naast wat accessoires als een bidon en een telefoonhouder voor aan je arm. Vooral de broek met mint vind ik erg leuk en de hemdjes vind ik ook erg mooi: net even wat anders dan bij andere winkels. De T-shirts gebruik ik persoonlijk niet, maar ook deze passen prima in deze collectie.cover-HKMX1
Kortom. Ik vind het een mooie collectie, maar niet bijzonder verrassend. Gewoon leuke, goede sportkleding en heel belangrijk: de BH’s. Dit vind ik dan ook wel het hoogtepunt bij deze collectie. Naar mijn idee koop je hier echt een betere sport-BH dan in andere winkels. Wat ik wel heel leuk vind, is dat Hunkemöller een hele campagne aan deze sportcollectie heeft gehangen: #100daysHKMX. Door middel van deze hashtag kun je een sportoutfit winnen en unieke bokshandschoenen. Hier kun je op hun eigen blog meer over lezen (en hele mooie foto’s bekijken, doe mij zo’n lichaam!). Mijn eerste foto is in ieder geval al gepost onder deze hashtag, je weet maar nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge