Update bachelor & keuze master

Op Instagram postte ik bijna 2 weken geleden een foto met daarin mijn cijfer voor mijn ‘laatste’ bachelorvak: een 5. Heel veel lieve reacties en een depri blogje volgden hierop. Inmiddels heb ik alles weer duidelijk voor ogen, en vind ik het ook wel lief om dat dan vervolgens weer met je te delen.

Op de dag dat ik mijn cijfer kreeg, was al snel sprake van een mondeling. Omdat dit mijn laatste vak is, heb ik namelijk recht hierop. Na vele mailtjes naar mijn studieadviseur, docent en het secretariaat van dit vak, waar geen reactie op kwam, ging ik er maar vanuit dat ik toch geen mondeling zou doen, tenzij de docent hier nog wat anders over zou zeggen. Er ging een week voorbij, en alleen mijn studieadviseur stuurde nog een mailtje waarin hij mij tóch aanraadde om eerst de gewone herkansing te doen, in juni. Kortom… ik wist het allemaal niet meer en ging vorige week maar naar de gewone inzage. Na de inzage heb ik ook nog even kort met de docent gepraat (ze had natuurlijk mijn mailtjes wel gezien…) en afgesproken dat ik eerst de gewone herkansing ga doen. Deze is dus pas eind juni, tussendoor mag ik een keer bij haar langskomen om even nog het tentamen te bespreken. Na alle chaos brengt dit in ieder geval wat rust, maar ik baal wel dat het pas over 4 maanden is, en ik dan dus ook weer voor mijn gevoel helemaal opnieuw moet beginnen met studeren… Maar we gaan het weer zien. Tot die tijd volg ik lekker mijn keuzevakken en kan ik rustig naar het tentamen toewerken.

Afgelopen vrijdag was het weer Masterdag hier in Leiden, dus daar ben ik heen geweest met mijn vader. Zelf ben ik al 2 keer geweest, maar ik vind het  toch fijn dat mijn vader de masters ook ziet en er ook een mening over heeft, haha. Ik ben naar de voorlichtingen van Straf- en Strafprocesrecht en Staats- en Bestuursrecht geweest, en ik moet zeggen: ik ben eruit! Ook een note to myself dit, voor het geval ik weer ga twijfelen… Maar de voorlichting van strafrecht was wederom interessant, en van alle vakken en onderdelen dacht ik wel: oh leuk! Op staats- & bestuursrecht ben ik deze keer helemaal afgeknapt. Vond ik het vorige keer nog wel interessant, nu dacht ik echt euh nee. Dit gaat ‘m niet worden. Wel een fijn idee dat ik dit in ieder geval ook weer helder heb. Nu nog even mijn bachelor halen… to be continued!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge