Mijn eerste minimijlpaal is een feit!

YES! Na 2 maanden keihard werken werkt ook de weegschaal eindelijk mee! Mijn eerste minimijlpaal is een feit: onder de 90 kilo it is! Vorig jaar rond deze tijd woog ik 94,4 kg (mijn dieptepunt), na kerst woog ik 92,4 kilo en in januari begon ik met 91,3 kilo. Nadat ik nu zo’n 2 weken niet meer snoep en goed op suikers let, ben ik eindelijk afgevallen. De truc: MyFitnessPal. Ja echt, mijn eigen blogpost heeft me gemotiveerd om alles bij te houden. Geen rare dieetjes, maar gewoon ontbijt, lunch, avondeten en tussendoor fruit, noten of bijvoorbeeld bananenbrood. Verder niets.

En ja hoor: gisterenochtend woog ik 89,9 kilo! Zoals Rémon zei: weer een kilo minder Lisa. En nog veel te gaan, hoop ik!

Minimijlpaal

2 gedachten over “Mijn eerste minimijlpaal is een feit!”

  1. Leuk hé? Zo dat eerste getalletje zien veranderen op de weegschaal! Of Als je bvb. 75,1 weegt, en de week later 74,9, dan ben je dolblij dat die 75 weg is.. Je doet het goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge