Minimijlpaal #2: -5 kilo!

Woehoe, na een goede 3,5 maand sporten & 2,5 maand goed eten heb ik weer een nieuwe mijlpaal bereikt! Vanochtend gaf de weegschaal -5 kilo aan, of om precies te zijn -5,2 kg! Ik denk dat ik dit gewicht ongeveer 2 jaar geleden voor het laat had, misschien wel 2,5 jaar geleden.

Eindelijk heb ik deze grens (wat het toch wel voor mij is) gepasseerd. Het gaat niet snel, maar het gaat wel geleidelijk aan, en dat is ook wel goed, denk ik. Volgens mijn geweldige app val ik gemiddeld zo’n 0,35 kg per week af, en dat lijkt me prima. Ik ben dan ook een echte Bourgondiër, dus ik geniet op z’n tijd ook gewoon van een stukje chocola of zoals gisteren van een heerlijke lunch op het terras. Het grootste verschil tot nu toe is dan ook dat ik niet meer gedachteloos een reep chocola of een zak chips wegwerk (overdreven gezegd) maar dat ik echt kan genieten van iets lekkers op z’n tijd. Met mate. Ja, het is een cliché, maar blijkbaar werkt het echt zo.

Ik heb inmiddels ook een nieuwe doel voor mezelf gesteld, en dat is 70 kilo wegen op 15 maart 2016. Een gekke datum, maar ook dit heeft mijn app berekend, haha. Als ik zo door ga zou ik dat precies moeten halen, dus ik ben benieuwd! Dat betekent overigens wel dat er nog 17,2 kilo af moet… maar laten we maar zeggen dat ik dan in ieder geval (bijna) op 1/4 ben.

Let’s go!

2 gedachten over “Minimijlpaal #2: -5 kilo!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge