Huishoudelijke mededeling: telefoon kapot

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien in de vorige artikelen, zijn mijn foto’s om te huilen. Sinds een paar weken is namelijk mijn camera van mijn telefoon één grote kras. Lang leve een zakelijk abonnement, want ik kon hem gisteren inleveren in ruil voor een leentoestel. Mijn eigen telefoon wordt nu opgestuurd, en die ben ik dus zo’n 2 weken kwijt. In de tussentijd mag ik genieten van een Samsung uit het jaar nul. Maar ik mag niet klagen, want ik ben in ieder geval bereikbaar. Het gevolg van deze telefoon is wel dat ik een stuk minder bereikbaar ben. WhatsApp werkt, Instagram ook met moeite, maar daar houdt het wel een beetje bij op. Dus als ik wazige foto’s post, niet snel reageer op reacties of mailtjes en artikelen plaats met waardeloze foto’s dan probeer ik je niet te negeren. Ik ben gewoon wat minder online omdat mijn leentoestel niet de dingen aankan die ik normaal op mijn telefoon doe. Wie weet kick ik een beetje af deze 2 weken. Dat zou mooi meegenomen zijn.

2 gedachten over “Huishoudelijke mededeling: telefoon kapot”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge