Over 2 weken naar Rome: tips gevraagd!

Nog heel even wachten en dan zitten wij in het vliegtuig naar Rome! In januari kondigde ik onze vakantie aan, maar de tijd vliegt, en vandaag over 2 weekjes is het dan al zo ver.

Rome

In mijn vorige blog zei ik: “Het vliegticket is dus geboekt, de B&B weet dat we komen… en nu de rest nog. Ré is in zijn jonge jaren wel eens in Rome geweest (naar eigen zeggen: ‘2 Pausen geleden’) dus mocht je bezienswaardigheden hebben die we écht niet mogen missen, leuke ideeën voor wat we kunnen doen, restaurantjes, barretjes of andere tips? Let me know!”

Ik ben best wel toe aan een kleine vakantie, lekker rondwandelen, lekker eten en natuurlijk van de bezienswaardigheden genieten! Ik heb dan ook al een mini capitool gekocht, inmiddels heb ik een hele verzameling. Maar door alle drukte heb ik me nog niet echt in Rome verdiept, dus tips zijn van harte welkom!

Credits: Bert Kauffman/Flickr CC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge