Ik hou niet zo van Koningsdag

Ik open mijn Bloglovin’ en zie heel veel artikelen over Koningsdag. Tips wat je allemaal kunt doen, tips wat je aan kunt doen, tips hoe oranje tóch mooi wordt. Ik geef vandaag geen tips, want ik heb je letterlijk niks te adviseren, ik heb je alleen iets mee te geven!

Koningsdag

Ik heb persoonlijk niet zoveel met Koningsdag, en voel me ook niet verplicht om het leuk te vinden. Vooral dit laatste zie ik vaak bij anderen. Iedereen gaat uit, dus jij moet ook. Iedereen gaat los op Koningsdag, dus jij moet ook. Ikzelf heb daar een tijdje geleden afscheid van genomen en dat voelt heerlijk!

Begrijp me niet verkeerd: ik ga vandaag ook gewoon even de stad in. Ik vind de Nederlandse feestdagen altijd wel gezellig. Rommelmarktje hier, drankje daar, bandje hier, activiteit daar. Leuk, gezellig, totdat ik het beu ben. Dan ga ik gewoon weer lekker naar huis, neem misschien wat lekkers, en geniet van een vrije dag.

Het enige wat ik je dan ook wil zeggen over Koningsdag: geniet ervan en maak er je eigen feestje van!

Neem dit artikel met een korreltje zout, dit is natuurlijk niet bedoeld als zeuren maar als iets anders dan de artikelen die ik heb gelezen.

Credits foto: Paula Abrahao/Flickr

6 gedachten over “Ik hou niet zo van Koningsdag”

  1. Als puber vond ik dit soort dingen geweldig, maar nu bedank ik liever. Verschrikkelijk, dat koningsdag. De rommelmarkten worden steeds slechter, minimaler en duurder en de té dronken mensen, daar heb ik helemaal geen zin in. 😛
    Dina’s meest recente artikel: Een beetje tijdMy Profile

      1. Haha, nee helemaal niet hoor, vind ik! Ik heb even een rondje door de stad gedaan, en dat was eigenlijk al prima. Idd, die rommelmarkt ging ook nergens meer over. En voor dronken mensen pas ik sowieso. We kunnen een clubje oprichten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge