WEEK 17: zelfstudie & La Cubanita

Nog even en we zitten alweer in mei. Deze week was het gelukkig heerlijk weer, maar bij het schrijven van dit artikel lijkt het wel herfst. In ieder geval is het weer tijd voor mijn weekoverzicht van de laatste volle week van april!

IMG_20150420_144316

Maandag is normaal mijn vrije studiedag, maar vandaag had R. ook vrij! We besloten om een uurtje te gaan tennissen. R. is namelijk net begonnen met tennisles. Het was heerlijk weer, dus dat maakte het extra leuk! Daarna zijn we naar Hoofddorp gereden om mijn telefoon in te leveren, omdat de camera kapot is. De foto’s in dit artikel zijn dan ook gemaakt met mijn leentoestel: een oude Samsung, dus excuus voor de kwaliteit! Op de terugweg kreeg ik onwijze hoofdpijn dus thuis ben ik snel even de bank op gegaan. Gelukkig was het na een powernap (euh, van 1,5 uur) over. Na het eten zijn we nog even gaan wandelen.

IMG_20150421_124935
Dinsdagochtend werd ik alweer om 9 uur bij de HEMA verwacht voor een vergadering in combinatie met een HEMA-ontbijtje. Wat een gekkenhuis! Ik wist niet dat er zoveel mensen gaan ontbijten bij de HEMA, het was gewoon helemaal vol! Na de vergadering heb ik thuis opgeruimd, gestudeerd en na mijn 4 tentamens heb ik even rustig aan gedaan.

IMG_20150422_205346
Op woensdag stond er weer een college Forensische Psychiatrie op het programma, dat van 13 tot 17 uur duurt. Best lang, maar dit college is altijd wel heel boeiend. Na het college ben ik gelijk de auto in gestapt omdat ik in Hoofddorp naar La Cubanita ging met mijn moeder, zusje en buurtjes. Gezellig!

IMG_20150423_202731
Donderdag had ik weer vrij en dit is dan ook altijd mijn ‘saaie’ dagje. Ik heb wat opgeruimd, gestudeerd, boodschappen gedaan… That’s it. Oh, en het eerste tentamen is in de pocket! Lucky me, want de norm was 32 goed, en ik had er 30. Bleken er uiteindelijk nog 3 vragen goedgekeurd te zijn. Ik moet maar eens naar het casino.

IMG_20150424_161746

IMG_20150424_160601
Vrijdag had ik alweer het laatste college van het vak Mensenhandel. Hierna ben ik weer achter mijn laptop gekropen, want ter afsluiting van dit vak moet ik een paper schrijven. Tussendoor heb ik mezelf even op het balkon geplant, want ik vergeet altijd om pauze te nemen (SOGgen vind ik geen echte pauze). Ik heb nog hele stapels VTwonens liggen, dus en nieuwste versie heb ik even op het balkon gelezen. Ik lag vrijdagavond op tijd in bed, want zaterdag moest ik alweer 8.30 uur aanwezig zijn voor de tenniscompetitie. Helaas liet het weer ons weer een beetje in de steek, en de uitslag ook, haha. In de avond hebben we lekker Dexter gekeken. Doordeweeks hebben wij het namelijk erg druk, dus ik vind het prima om zaterdagavond dan even samen te zijn.

IMG_20150425_164313
Zondag heb ik uitgeslapen, geluierd, en nadat R. naar de handbal was vertrokken, ben ik weer aan mijn paper gegaan. Aan het eind van de middag zijn we naar R. zijn ouders gereden om daar te eten. De komende weken komt het hier namelijk niet van, dus het is leuk om ze nog even te zien.

Fijne nieuwe week!

Na mijn telefoon, heeft nu ook mijn laptop het begeven, dus vandaar dat dit artikel (weer) wat later online staat dan normaal!

4 gedachten over “WEEK 17: zelfstudie & La Cubanita”

    1. Ik vergeet het gewoon vaak, of gun mezelf de tijd niet. Dus daar moet ik maar vaker aan denken, want het is idd een heerlijke pauze! Nog weer even wachten op het mooie weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge