WORDEN: resultaten april

En zo ik zit alweer op 4 maanden sporten, bewegen en gezonder eten. April was duidelijk de maand van een minipauze. Door tentamens en onze verbouwing kwam het gewoonweg niet van krachttraining. Daarom heb ik deze maand wat meer de focus gelegd op eten, dus op gewicht. Tijd voor WORDEN van de maand april!

Ik heb deze keer dus weinig te vertellen over wat ik allemaal heb gedaan. Dit overzicht gaat meer over hoe ik het niet wil doen. Met moeite kwam ik aan de 1 keer per week krachttraining, dit geldt eigenlijk ook voor het wandelen. Tennissen heb ik deze maand vanwege de competitie wel weer helemaal opgepakt. Door tentamens (4) en door 2,5 week verbouwing zonder douche kwam het er vaak gewoon even niet van. Balen, maar daardoor heb ik wat meer gelet op mijn eten. Achja, het gaat met vallen en opstaan, dus in mei pak ik alles gewoon weer op!

Gewicht 1 april – 30 april
Op 1 april  was mijn gewicht 88,2 kg. Hier was ik best tevreden mee, want eindelijk ging er in maart wat af! Gedurende april kwam ik uiteindelijk op 86,1 kg, maar in dit artikel geef ik eerlikje resultaten dus deze maand eindig ik met 86,5 kg. Schommelingen horen erbij, dus ik ben ervan overtuigd dat die 0,4 kg er ook snel weer vanaf is. In deze maand ben ik dus 1,7 kg afgevallen, en in totaal 5,9 kg. Best prima, al zeg ik het zelf! Hopelijk bereik ik deze maand de 85 kg, dat zou toch wel weer een mijlpaaltje zijn!

Centimeters 1 april – 30 april
Tja, door het weinige sporten heb ik me hier deze maand niet echt op gefocust, en dat blijkt ook wel uit de cijfers. Ik ben weinig afgevallen in centimeters deze keer, maar erop achteruit ga ik gelukkig ook niet.

Bovenarmen: 32 cm, -1 cm, totaal -3 cm
Onderarmen: 27 cm, gelijk, totaal -2 cm
Buik: 99 cm, -1 cm , totaal -9 cm (en onder de 100!)
Taille: 87 cm, gelijk, totaal -9 cm
Schouders 107 cm, gelijk, totaal -13 cm
Heupen: 97 cm, -1 cm, totaal -13 cm
Dijen: 64 cm, gelijk, totaal -3 cm
Kuiten: 40 cm, -1 cm, totaal -2 cm
Nek: 37 cm, gelijk, totaal -2 cm

Tennisrokjesdag

Mijn schouders en heupen blijven recordhouders, en vooral aan mijn schouders voel ik dat goed. Ik voel botten! Mijn buik blijft een probleemgebied, dus ik ben blij dat daar ook weer iets af is. En het allerleukste: mensen gaan het zien. Afgelopen weekend was ik op een tennistoernooi, en daar viel het toch wat mensen op dat ik ben afgevallen. Toch een leuke bijkomstigheid!

Komende week ga ik naar Rome, dus daar zal ik wat minder op eten letten en waarschijnlijk véél lopen. Daarna: back on track. Wandelen, krachttrainen en door met tennissen. Want ik mis het wel en voel me momenteel ook gewoon minder goed doordat ik toch kansen laat liggen. Op naar mei!

Credits foto: Eric McGregor/Flickr CC

3 gedachten over “WORDEN: resultaten april”

  1. Amai, dat je het al 4 maanden volhoudt, vind ik al echt knap. Je resultaten zijn ook niet min. Proficiat! Ik ben nu ook al twee maanden aan het sporten (vooral krachttraining), maar de laatste week heb ik voor de eerste keer wat keren overgeslagen. Ik vind het moeilijk om vol te blijven houden, ik zou beter een voorbeeld nemen aan je! 🙂
    x, Lena
    Lena’s meest recente artikel: Nail Design #7 – Chique Half Moon ManicureMy Profile

    1. Dankjewel! Ik vind het ook heel moeilijk om vol te houden hoor, haha. Die 3x in de week krachttraining haal ik ook niet altijd meer, maar 2x in de week móet ik gewoon. En afvallen/sporten gaat nou eenmaal met ups en downs. Hou vol meid! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge