WEEK 19 & 20: meivakantie

Jaaa, daar ben ik eindelijk weer. Ik had onbewust even een blogpauze de afgelopen twee weken, maar ik ben er weer klaar voor! Natuurlijk begin ik weer met mijn weekoverzicht, dat dit keer een weekoverzicht van de afgelopen twee weken is.

Ik heb mijn eigen telefoon weer terug, jeej voor scherpe foto's!
Ik heb mijn eigen telefoon weer terug, jeej voor scherpe foto’s!

Vanaf 4 mei was het meivakantie! Dit betekende dat R. vakantie had maar dat ik in deze week mijn paper van mijn keuzevak Mensenhandel moest afronden. Hier heb ik dan ook tot en met donderdag aan gewerkt, met een pauze op woensdag. Ik had zelfs even geen tijd voor Bevrijdingspop op dinsdag, balen!

Stuuudie
Stuuudie

Woensdag had ik met Sophie afgesproken, en omdat ze in Maastricht woont, hadden we in Den Bosch afgesproken. Zo zouden we allebei ongeveer even lang reizen. Om 9.30 uur zat ik al in de trein, en even voor 11 was ik in Den Bosch. Hier hebben we heerlijk gewinkeld en vooral veel pauzes (lunch, borrel, diner) gehouden. Super gezellig, als vanouds. Op de terugweg naar het station heb ik uiteraard nog 2 Bossche bollen gekocht die we thuis hebben opgegeten.

Lunch!
Lunch!
En 2 heerlijke Bossche bollen
En 2 heerlijke Bossche bollen

Donderdag was het toch nog even stressen om mijn paper op tijd af te krijgen, maar het is gelukt! Ik wilde hem per se op tijd inleveren, zodat ik in de middag en avond tijd had om mijn koffer voor Rome in te pakken. Rond 22 uur zouden we vertrekken naar mijn ouders, zodat we daar zouden slapen en mijn vader ons vrijdagochtend vroeg naar Schiphol kon brengen. Maar: PANIEK! Op het moment dat we met koffer en al klaarstonden, kon R. zijn paspoort niet vinden. We hebben het hele huis ondersteboven gekeerd, maar geen paspoort. Rond 23.30 uur zijn we toch maar de auto in gestapt (nadat we Bureau Nooddocumenten hadden gebeld).

Vroeg op Schiphol = koffie!
Vroeg op Schiphol = koffie!

Vrijdagochtend zijn we iets eerder dan gepland naar Schiphol gereden om een nooddocument aan te vragen. Bij deze balie zei de Marechaussee dat R. waarschijnlijk wel op zijn rijbewijs kon reizen, omdat we met KLM vlogen. Dit lukte gelukkig! Na 1,5 uur vertraging vertrokken we naar Rome, met een portie geluk, want vluchten na ons zijn zelfs geannuleerd.

Van vrijdag tot en met dinsdag zaten we samen heerlijk in Rome, hier zal ik uiteraard later een apart artikel aan wijden. To be continued…

Dinsdagavond laat waren we thuis, maar we moesten woensdag allebei vroeg op omdat we allebei allerlei afspraken hadden. Zo had ik een vergadering en heb ik daarna een uurtje getennist met een teamgenootje.

H&M heeft weer nieuwe tenniskleding, ik ben erg blij met dit rokje! (hemdje overigens ook van H&M)
H&M heeft weer nieuwe tenniskleding, ik ben erg blij met dit rokje! (hemdje overigens ook van H&M)

Donderdag heb ik het huis een beetje opgeruimd en zijn we ’s avonds even op visite geweest bij de ouders van R.

Allstars, ze mogen weer
Allstars, ze mogen weer

Vrijdag was de laatste vakantiedag, dus toen zijn we even de stad in gegaan en heb ik sandaaltjes gescoord. ’s Avonds kwam R. geblesseerd thuis: door zijn enkel gegaan.

Nieuwe sandaaltjes
Nieuwe sandaaltjes

Zaterdag moest ik de hele dag tennissen en gingen we daarna naar het ziekenhuis. R. kon namelijk nog steeds niet op zijn voet staan, dus de dokterspost wilde toch graag zijn voet even zien. In het ziekenhuis zijn er foto’s gemaakt maar er was gelukkig niets ernstigs. Wel rust en krukken.

Rotweer...
Rotweer…

Zondag was mijn opa jarig en zijn we daar even op visite geweest en hebben we daar gegeten. Daarna was de vakantie alweer voorbij en beginnen voor mij 5 hele drukke weken van studeren.

IMG_20150517_140917

Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge