KIJKEN: series op Netflix #2

Het is alweer even geleden dat ik een artikel plaatste over series op Netflix, dus ik vond het wel weer tijd voor een update. Inmiddels ben ik klaar met Lost, heb ik weer wat nieuwe dingen bekeken, en ook ben ik op zoek naar tips voor nieuwe series die ik kan kijken.

MODERN FAMILY

Modern Family is een comedyserie over een familie, bestaande uit 3 gezinnen: het gezin van Jay die met een véél jongere vrouw getrouwd is, zijn dochter Claire en haar gezin met 3 kinderen en zijn zoon Mitchel met zijn gezin, bestaande uit zijn vriend en hun geadopteerde dochter. De serie vertelt vervolgen hun dagelijks leven vol grappige en dramatische situaties. Er is altijd wat, en dat is hilarisch! Opnieuw moest ik (zoals eigenlijk altijd) even inkomen, maar als je er eenmaal in zit, is het lekker wegkijken met deze familie.

Deze serie kijken we momenteel nog steeds, en dit komt vooral omdat we niet zo vaak kijken. Af en toe zetten we een aflevering op en liggen we weer dubbel. Nog iets van 3 afleveringen en dan zijn we er weer tijdelijk doorheen op Netflix.

DEXTER

Zei ik vorige keer nog dat de serie ons vooraf niet zo trok, inmiddels zitten we er helemaal in! Dexter gaat over een forensisch onderzoeker die er nogal een dubbelleven op nahoudt. Naast zijn politiewerk is hij namelijk ook seriemoordenaar, maar hij vermoordt alleen ‘slechte’ mensen. Inmiddels zitten we in seizoen 3 en ook deze serie is absoluut een topper! Spannend, grappig, soms een beetje ongeloofwaardig, maar dat maakt deze serie er niet minder op.

SUITS

Suits is een echte advocatenserie, waarin Mike Ross (een mislukte maar heel intelligente student) door een gelukje aangenomen wordt door Harvey Specter (topadvocaat bij kantoor Pearson Hardman). Vervolgens volg je hen bij allerlei zaken die zich afspelen binnen het grote advocatenkantoor, waarbij ze vaak te maken hebben met bazin Jessica, assistent Donna en dwarsligger Louis. Deze serie gaat bij mij een beetje op en af. Ik heb het al een tijdje niet meer gekeken, terwijl het opzich een leuke serie is. Niet fantastisch, wel vermakelijk. Ik moet Suits dus binnenkort maar weer eens aanzetten!

UNBREAKABLE KIMMY SCHMIDT

Unbreakable Kimmy Schmidt is een serie over Kimmy, een vrouw die 15 jaar lang is vastgehouden in een bunker door een dominee. Deze dominee heeft haar wijsgemaakt dat de wereld vergaan is. Als ze vrijkomt, besluit ze naar New York te gaan om daar een leven op te bouwen. Ze komt terecht in een heel klein appartement met de excentrieke Titus en vindt werk bij de familie Voorhees, een rijkeluis familie met de nodige problemen. Grappige serie, een beetje absurd, maar leuk om tussendoor te kijken. Het is wachten op seizoen 2! Het liedje blijft in ieder geval goed in je hoofd hangen.

Momenteel is mijn lijstje van series dus nog niet heel anders dan de vorige keer. Nog even wachten en dan komen in ieder geval het nieuwe seizoen van Orange is the New Black en het laatste seizoen van How I Met Your Mother online. Tot die tijd zoek ik weer nieuwe series, dus tips zijn van harte welkom!

6 gedachten over “KIJKEN: series op Netflix #2”

  1. Aan Suits was ik een tijdje echt verslaafd, maar het nieuwste seizoen trok me niet zo. Ben wel weer een beetje benieuwd geworden, want hoorde dat het weer interessant werd!
    Kim’s meest recente artikel: UpdateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge