Spam je blog: 100ste artikel!

Na 8 maanden is het dan zover: mijn 100ste artikel! Ik moet zeggen dat het bloggen me met ups en downs afgaat, maar dit keer ben ik van plan om vol te houden! Ik wil dan ook dit 100ste artikel vieren met een spam je blog-artikel!

Spam je blog

Ik volg natuurlijk al best wat blogs op Bloglovin’, krijg geregeld reacties en heb aardig wat lezers. Toch wil ik weer wat nieuwe blogs ontdekken, en daarvoor heb ik ook een spam je blog-artikel gemaakt. Leuk om weer nieuwe bloggers te ontdekken, waaronder misschien ook wel lezers van mijn blog.

Wees dus welkom om je blog hier te spammen, ook erg leuk als je je instagram en/of twitter wil delen en vertel vooral iets over jezelf. Als je geen blog hebt, ben je natuurlijk ook welkom om iets over jezelf te vertellen, vind ik leuk!

Ik ben benieuwd!

 

Credits foto: Unsplash/Dominik Schröder

15 gedachten over “Spam je blog: 100ste artikel!”

 1. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 2. Proficiat met je 100 posts! Ik ben nog niet lang bezig, maar merk ook dat het bloggen niet altijd zo gemakkelijk is, het heeft z’n ups en downs. 🙂
  Onlangs kocht ik een eigen domein en heb ik heel de layout veranderen. Ik zou zo graag weten wat de mensen er van vinden en wat er beter kan, want het is niet altijd zo eenvoudig!

  Mijn blog is http://www.mona-lena.be
  Ik ben 20 jaar en ik schrijf er over alles wat ik leuk vind, gaande van mijn persoonlijke leven tot beauty en fashion. 🙂

  x, Lena
  Lena’s meest recente artikel: Nail Design #7 – Chique Half Moon ManicureMy Profile

  1. Wow, wat heftig! 🙁 Ik ga binnenkort jouw blog eens uitgebreid bekijken, jouw artikelen lees je vast niet even snel door. Stoer dat je dit als onderwerp hebt!

 3. Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een meisje met duizenden hobby’s en schrijven is er een van! Op mijn blog lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik doe bijvoorbeeld aan hiphop wedstrijden met mijn demoteam, ik zing in bands en opmaken vind ik echt heel leuk! Ik heb ook een eigen stijl waar ik vaak veel positieve reacties over krijg. Ik zie je hopelijk ergens verschijnen op mijn blog! xxx http://thatkindofvibe.wordpress.com
  Evy’s meest recente artikel: Mini shoplog HEMA: Op naar een nieuw schooljaarMy Profile

 4. Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel, in de vakanties zijn dat er twee. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s die ook te bekijken zijn op mijn YouTubekanaal, deze plaats ik ook op mijn blog.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ook kun je reviews vinden van verschillende producten.
  Ik nodig je graag uit op mijn nieuwe blog.

 5. Hey!
  Ik ben Simone en ik blog op de website simoneleeft.nl een persoonlijke blog over alles wat me interesseert in het leven en wat ik leuk vind om over te schrijven het zijn verschillende onderwerpen van DIY tot gadgets, maar ook lifestyle , food en verzorging.

 6. Mijn naam is Astrid (21), eigenares van timeless-elegance.weebly.com
  Timeless Elegance begon op 26 augustus 2014. Oorspronkelijk als een modeblog voor Belgische en Nederlandse modeliefhebbers, maar groeide al snel uit tot een blog met een portie lifestyle, persoonlijke artikelen, beauty, fashion, reizen & tips. Al van jongs af aan hou ik van mode en alles wat daar mee te maken heeft (denk aan: magazines, modebloggers, mode op straat, modeseries,..) Naarmate ik ouder werd breidde mijn interesses uit naar beauty, reizen en meer. Bloggen is voor mij daarom de perfecte manier om mijn fascinatie voor mode, beauty en reizen te delen. Kortom bij Timeless Elegance kan je terecht voor semi-dagelijkse blogposts 100% vanuit het hart!

  Blog: timeless-elegance.weebly.com

 7. hallo
  leuk dat je dit doet, en wat een prachtige blog heb je!
  onlangs besloot ik zelf ook een blog op te starten omdat ik al een tijdje met het idee zat, en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.
  aangezien ik dus nog een beginner ben, kan ik wel wat tips gebruiken 🙂
  neem zeker een kijkje op mijn blog en laat me weten wat je er van vindt!
  https://seenbymargot.wordpress.com/
  liefs,
  M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge