Minimijlpaal #3: op een derde

Precies 3 maanden na mijn eerste minimijlpaal ben ik weer 5 kilo kwijt! Dat betekent dat ik totaal dit jaar 7,5 kilo ben afgevallen tot nu toe. Het gaat nog steeds langzaam, maar het afvallen gaat nog steeds geleidelijk door.

Minimijlpaal 3 app
Stiekem had ik dit blogje al als concept staan, want deze derde minimijlpaal is een speciale:

  • Door het bereiken van de 7,5 kilo ben ik op één derde van mijn doel. Met het allerbeste resultaat in mijn achterhoofd (70 kilo), moet ik nu nog 15 kilo afvallen.
  • Met het afvallen van 7,5 kilo weeg ik nu 84,9 kilo. Onder de 85, jeej!
  • Nog een halve kilo te gaan, en ik ben vergeleken met vorig jaar 10 kilo kwijt. 10 kilo!

Minimijlpaal 3 weegschaal
Deze minimijlpaal heb ik bereikt door afgelopen week een halve kilo af te vallen. Het lijkt soms wel dat als ik juist meer eet, ik meer afval. Zo zie je maar dat je ook kunt afvallen door af en toe een patatje en een BBQ, zoals afgelopen week.

Op naar de 10 kilo!

Eén gedachte over “Minimijlpaal #3: op een derde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge