WEEK 33: Zwolle & dateweekend

Nog even en de vakantie zit er weer op. Mijn laptop is weer terug, nieuwe studieboeken zijn besteld en de laatste leuke dingen staan op de planning. Maar voor die tijd heb ik nog 2 weken te gaan, en eerst is het natuurlijk tijd voor het weekoverzicht van week 33. En erg gezellig weekje was dit!

IMG_20150810_211451

Afgelopen week was echt de week van de mooie luchten. Bijna elke avond liep ik wel even met mijn telefoon naar het zijraam om een mooie foto te maken van de prachtige luchten. Genieten! Het goede voornemen is dan ook dat we komende dagen een keer (met mooi weer…) naar het strand rijden ’s avonds.

IMG_20150810_214503
Dinsdags waren we door de opa en oma van R. uitgenodigd om met hen naar Duinrell te gaan. Duinrell bestaat dit jaar namelijk 80 jaar, en de oma van R. ook, waarvoor Duinrell een actie had bedacht. Zo mocht ze met opa en maximaal 4 kleinkinderen een dagje naar Duinrell. Nou ben ik geen kleinkind, maar inmiddels hoor ik wel een beetje bij het meubilair, dus ook ik mocht mee. Ik was er nog nooit (!) geweest, dus dat was mooi meegenomen. Ik ben echt een bange schijterd, dus verder dan het Tikibad en de Kikkerachtbaan kom ik niet, maar we hebben het wel heel erg gezellig gehad.

Daar ergens zweven R. en zwager
Daar ergens zweven R. en zwager

IMG_20150812_133648
Omstreeks Valentijnsdag deed ik mee met een winactie op styleguide.nl, waarbij je een Grouponbon kon winnen ter waarde van €100. Een tijdje later kreeg ik een mailtje dat ik één van de winnaars was. Afgelopen week hebben we deze bon verzilverd. We besloten dat we een nachtje weg wilden van dit tegoed, en omdat we vreesden dat we het in het najaar niet snel zullen doen, boekten we lastminute een luxe hotel in Zwolle. Woensdagochtend vertrokken we per trein, en 2 uurtjes later stonden we in het hotel. Helaas was het te mooi weer om de hele dag in het hotel te blijven, wat een bedden! We hebben lekker op ons gemak wat door de stad gewandeld, uit eten geweest, we hebben heerlijk geslapen en donderdag als lunch genoten van een taartje. Gewoon, er even tussenuit. Donderdag aan het einde van de middag waren we weer thuis. Thanks, Shirley!

De Thorbeckegracht in Zwolle
De Thorbeckegracht in Zwolle

IMG_20150813_171050
Vrijdags ging R. alvast wat voorbereiden voor het nieuwe schooljaar, dus ik besloot om naar mijn ouders te rijden. Het is altijd heerlijk om even thuis te zijn! Lekker gegeten, bijgekletst met mijn ouders, in de tuin gezeten. En dat allemaal in mijn nieuwe jurk: eindelijk eentje gevonden die naar mijn zin is en bovenal lang genoeg!

IMG_20150814_152408
Gelukkig heb ik nog even van het mooie weer genoten, want zaterdag was het grijs, grijzer, grijstst (dit is geen woord, maar maakt niet uit). Het mocht de pret gelukkig niet drukken, want er stond een gezellig weekendje met Sophie op het programma! Sinds een jaar woont ze ver weg, dus af en toe moet er gewoon even bijgekletst worden, natuurlijk onder het genot van genoeg eten en drinken. Zo zijn we lekker gaan lunchen in de stad, hebben we een drankje gedaan, waarna we linea recta door konden naar de beste pizzeria van Leiden (La Piccola Italia). Zo gaat dat.

Pizza!
Pizza!
IMG_20150816_171847
Het ‘voordeel’ van slecht weer: series kijken!

Zondag hebben we lekker rustig aan gedaan, en aan het einde van de middag heb ik Sophie weer naar het station gebracht. Het weer was nog steeds niks aan, dus ik besloot om lekker in bed series te kijken, The Missing dit keer. Kortom: dit weekje was heerlijk! Doe mij er nog 2 van deze.

Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge