WEEK 34: wandelen & etentjes

De laatste week van de vakantie is aangebroken, dus traditioneel komt mijn weekoverzicht weer wat later dan normaal online. Vanaf deze week wordt het weer langzaamaan in het ritme komen, op naar weer bloggen & studeren. Afgelopen week was nog een échte vakantieweek met allerlei leuke dingen en met vooral ook veel niksdoen.

De zomer was maandag ver te zoeken, dus dan maar zelf zomer maken.
De zomer was maandag ver te zoeken, dus dan maar zelf zomer maken.

Maandag begon met regen, regen, regen. Ik had een boek via marktplaats verkocht, en beloofd dat ik deze zou afdroppen op het station. Spijt! Eer ik bij het station aankwam, was ik al doorweekt. Achja, je kan niet alles hebben. Omdat ik toch al doorweekt was, besloot ik ook maar meteen even langs de winkelcentrum te fietsen voor wat boodschappen. Verder heb ik heerlijk binnen gebivakkeerd, buiten was niks aan.

IMG_20150818_121727
Deze week was R. alweer op school om dingen voor te bereiden, dus ik heb lekker thuis gehangen, en wat opgeruimd. Zo kwam ik tijdens het opruimen nog VT wonen’s uit 2013 tegen. Oeps… Een goed voornemen is dus om wat vaker vrije tijd te nemen, en dan niet op mijn mobiel/laptop te kijken, maar om bijvoorbeeld iets te lezen. ’s Middags heb ik nog even een rondje gelopen, al dat binnen zitten zorgde voor een nieuw record: gemiddeld 6,5 km/h gelopen.

Snelste rondje ooit!

’s Avonds had ik met mijn commissie een etentje om ons jaar af te sluiten. Dat was etentje numero 2 deze week (na zaterdag).

IMG_20150819_122709
Lange vesten for the win!

IMG_20150819_163836

Langzaamaan werd het deze week weer tijd om me voor te bereiden op het nieuwe collegejaar, dus dat betekende ook boeken bestellen. Na het ontvangen van dit boek van 1100 pagina’s kreeg ik wel een halve hartaanval, maar goed. Dit overleven we ook wel weer!

IMG_20150820_103906

Ook heb ik deze week voor de 8ste keer gewandeld, hoppa! Nu nog resultaten…

IMG_20150820_121835

Vrijdag was het weer tijd om mijn ouders en zus met een bezoekje te vereren, en zoals altijd met mooi weer, ging de BBQ aan. Heerlijk! Dit ga ik toch wel missen hoor, als het straks herfst is.

IMG_20150821_195609

Zaterdag had ik een feestje van een vriendin die afgestudeerd is, een baan heeft én haar verjaardag ook maar even gelijk vierde. Het was zaterdag echt super lekker weer (dat kan ik me nu ik naar buiten kijk bijna niet meer voorstellen), dus het werd een tuinfeest. Heel gezellig!

IMG_20150822_152414

Zondagochtend heb ik met mijn tennisteam even vrijgespeeld, want komende week doe ik met een teamgenootje mee aan een toernooi. Daarna had ik zo’n last van mijn voet, dat ik de hele middag niks meer heb gedaan. Als ik op mijn voet ging staan, ging ik zelfs zo’n beetje door de grond van de pijn, raar!

IMG_20150823_184833
En zo kwamen de wolken weer aan, op naar een herfstig weekje… Een weekje waarin het échte leven weer een beetje gaat beginnen. Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge