WEEK 35: laatste week zomervakantie

En zo zijn ruim 2 maanden zomervakantie voor je het weet weer om. Afgelopen week was het weer nou niet echt ‘zomervakantie’ te noemen, op het weekend na. Ik heb deze week nog even genoten van het nietsdoen, véél getennist en een begin gemaakt aan het studeren. Op naar een nieuw collegejaar!

Herfst?
Herfst?

Tijd voor thee
Tijd voor thee

Afgelopen week heb ik overdag eigenlijk vooral nog even genoten van het nietsdoen. Het weer was niet veel aan, dus afgelopen week werd het theedrinken weer geïntroduceerd. Echt een teken dat we naar de herfst gaan! Maandagavond moest ik tennissen bij een toernooi, gelukkig toch nog wat activiteit… uiteindelijk zou ik 6 wedstrijden gaan tennissen deze week!

Het rek hangt!
Het rek hangt!
Regen, regen, regen
Regen, regen, regen

Maandagavond heeft R. mijn nieuwe rek opgehangen dus dinsdag heb ik bedacht wat ik met het rek zou gaan doen. In de avond moest ik weer tennissen, dit keer in de enkel, en… gewonnen!

Net op tijd thuis! Wat een noodweer, maar een mooie lucht. Dat dan weer wel
Net op tijd thuis! Wat een noodweer, maar een mooie lucht. Dat dan weer wel

Woensdag heb ik dan toch een poging gewaagd om alvast een beetje te plannen, en om 17 uur mocht ik me weer melden bij de tennisvereniging. Helaas verloren, maar wel een leuke wedstrijd gespeeld. Da’s ook wat waard!

Even plannen, inventariseren, uitzoeken
Even plannen, inventariseren, uitzoeken

Donderdagavond, je raadt het al, moest ik weer dubbelen. Na een spannende wedstrijd stapten we weer als winnaars van de baan. Op naar de halve finale!

Blij!
Blij!

Vrijdag besloot ik dat ik er toch maar even een productief dagje van moest maken. Na wat rommelen in huis ben ik de stad in gegaan om klemmen te kopen, zodat ik mijn rek kon afmaken. Helemaal blij ermee! Komende week volgt er nog een apart blogje over mijn nieuwe muur.

Gelukkig was het weekend nog even heerlijk zomers!
Gelukkig was het weekend nog even heerlijk zomers!
Zomerjurk aan, nu het nog kan
Zomerjurk aan, nu het nog kan

Zaterdag stond ik vroeg op, want R. zou zijn verjaardag vieren! Er moesten dus eerst boodschappen gedaan worden. In de middag hadden we dus een huis vol visite, maar helaas moest ik ook nog tennissen, of in ieder geval, je snapt wat ik bedoel. Ook deze wedstrijd wonnen we, waardoor we in de finale stonden!

Kampioen!
Kampioen!

Zondag om 13.30 uur was het dan zover… finale! Na een tenenkrommende draak van een wedstrijd vol frustraties stapten we als winnaars van de baan. Kampioenen DD8! Na een week vol ‘vervelen’ en 6 wedstrijden tennissen, plofte ik zondagavond op de bank. Nog even een avondje niks, voordat het collegejaar van de master begint. En hoe!

Vanaf vandaag begint het normale leven weer, dus ik verwacht dat de weekoverzichten daarbij ook weer wat levendiger worden. Hoewel… misschien leef ik wel onder een steen samen met mijn boeken. We zullen zien! Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge