WORDEN: resultaten augustus

Zoals je waarschijnlijk wel hebt meegekregen ben ik na 8 maanden ruim 10 kilo lichter! Hier ben ik uiteraard heel erg blij mee, de helft komt langzaam maar zeker in zicht. Inmiddels zitten we alweer op twee derde van het jaar, nog een derde te gaan, maar eerst mijn resultaten na 8 maanden!

In augustus heb ik echt megaveel getennist (toernooien gespeeld) en ook een recordaantal gewandeld. Dat ging lekker dus! Wel stonden er nog de nodige etentjes, BBQs en andere leuke dingen op de planning, maar ach, dat hoor ook wel bij vakantie.

Gewicht 1 augustus – 31 augustus
Op 1 augustus was mijn gewicht 83,0 kg, op 31 augustus eindigde ik met een gewicht van 81,9 kg. In augustus ben ik dus 1,1 kg afgevallen. In totaal ben ik nu 10,5 kg kwijt. Ik ben heel blij dat ik de 10 kilo heb gehaald, maar het gaat toch echt te langzaam. Ik zit in meerdere groepen op internet over afvallen, en sommigen halen dit resultaat binnen een week. Natuurlijk weet ik dat ik me niet al te veel moet vergelijken met anderen, maar toch… Ik hoop dat het ‘normale’ leven me in ieder geval weer wat verder helpt!

Centimeters 1 augustus – 31 augustus
Gelukkig vertrekken de centimeters ook nog steeds, en soms is dit resultaat zelfs duidelijker dan wat de weegschaal aangeeft.

Bovenarmen: 30 cm, -1cm, totaal -5 cm
Onderarmen: 26 cm, gelijk, totaal -3 cm
Buik: 95 cm, -1cm, totaal -13 cm
Taille: 84cm, -1cm, totaal -12 cm
Schouders 103 cm, -3cm, totaal -17(!) cm
Heupen: 95 cm, -1 cm, totaal -14(!) cm
Dijen: 61 cm, -1cm, totaal -6 cm
Kuiten: 39 cm, gelijk, totaal -3 cm
Nek: 36 cm, -1cm, totaal -3 cm

Ook al is er maar 1 cm af van zowel mijn heupen als van mijn benen, dit is wél wat afgelopen maand voor mij het meeste opviel. Ein-de-lijk gaan mijn broeken toch wat losser zitten. Leuk voor het afvallen, minder leuk voor mijn portemonnee. Maar wel heel fijn om te merken! Daarnaast was dit de eerste echte maand waarin ik mij veel beter voelde, in allerlei opzichten. Meer energie, minder hoofdpijn en een algeheel beter gevoel over mezelf. Mooi meegenomen! Op naar een nieuwe, normale maand waarin ik hopelijk weer ‘gewoon’ meer dan 1 kilo in een maand afval.

2 gedachten over “WORDEN: resultaten augustus”

  1. Ik vind dat je mooie resultaten hebt geboekt! Ga lekker door waar je mee bezig bent.

    Ik kijk zelf ook stiekem naar andere. Soms gaat het bij mij ook niet snel genoeg. Maar toch val ik nog maandelijks af dus daar ben ik blij mee.
    Diana’s meest recente artikel: Afvallen #12My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge