WEEK 36: eerst colleges & regen

Zucht, steun, zwaar, zwaar. Ik moet eerlijk zeggen: die eerste week van de master viel bepaald niet mee. En dit is nog maar het begin! Dat deze eerste week gelijk superdruk was, is ook te zien in het aantal foto’s dat ik heb gemaakt deze week: maar liefst 5 stuks.

Verzopen kat. Doei zomer!
Verzopen kat. Doei zomer!

Maandag was dan officieel de start van het collegejaar. Om 15 uur had ik een introductie van een practicumvak en aansluitend hadden we met alle masterstudenten een introductie van de master met natuurlijk een borrel erbij. Rond 18 uur was ik compleet doorweekt thuis. Meteen de douche in, dag 1 zit erop!

Late night studying
Late night studying

Dinsdag was R. jarig, woehoe! Natuurlijk moest hij gewoon werken en ik had college, dus echt een gezellige dag hebben we er niet van gemaakt. In de ochtend reed ik eerst naar mijn ouders, want daar kon ik geknipt worden door mijn nicht. Daarna gelijk weer terug naar Leiden, want van 15 tot 19 uur had ik mijn eerste echte college. En ik moet eerlijk zeggen, dat was best lang, zeker omdat in het tweede deel een opdracht moet worden gemaakt die meetelt voor je cijfer. Heftig! Na het college ben ik gelijk naar La Cubanita (jammie) gefietst, waar R. al zat met zijn ouders. Heerlijk gegeten!

Toch niet íets van zon deze week
Toch niet íets van zon deze week

Woensdag was ik ‘vrij’, maar omdat ik donderdag voor 10 uur een paper in moest leveren, stond woensdag in het teken van lezen en schrijven. In de ochtend heb ik in de bieb alles gelezen waarna ik thuis de paper in elkaar heb gezet. ’s Avond heb ik hem al ingeleverd: eerste paper, check!

Druk, druk, druk
Druk, druk, druk

Donderdag had ik van 11 tot 13 uur college, waarna ik gelijk door kon  naar een afspraak voor de tennisvereniging. Omdat ik vorig jaar penningmeester was, zit ik dit jaar nog steeds in de kasco(mmissie). De ALV komt er weer aan dus het was tijd om de boekhouding te controleren. Gelukkig ging alles best snel, dus ik was op tijd thuis. Op tijd om nog normaal te kunnen koken en eten, want om 19 uur werd ik alweer op de tennisbaan verwacht. De competitie komt er weer aan, dus na de training hebben we nog gezellig met het team wat gedronken.

Vrijdag was ik weer vrij: studietijd! Gelukkig was het weer niet om van te genieten, ik denk zelfs dat het de hele dag heeft geregend…

Zaterdag heb ik op tijd boodschappen gedaan, want in de middag zou ik met 3 vriendinnen naar een andere vriendin gaan die nu (tijdelijk) in Wageningen woont. Natuurlijk moeten we dan even haar huisje bewonderen, naast dat het altijd super gezellig is met deze middelbare schoolmeiden. Zo leuk dat we elkaar nog steeds zien! Na thee, brownies, een drankje en zelfgemaakte tapas was het alweer tijd om weer terug te rijden, toch wel een stuk… Maar onwijs gezellig, als vanouds!

Versgebakken bananenbrood, jammie!
Versgebakken bananenbrood, jammie!

Blijkbaar was ik goed moe van deze eerste collegeweek, want zondag werd ik pas om 11.30 uur wakker. Oeps! Maar wakker worden met de geur van een vers bananenbrood is nooit verkeerd. Na wat uurtjes studeren zijn we naar mijn ouders gereden om daar voetbal te kijken (drama) en te eten. En zo zit collegeweek numero 1 er alweer op.

Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge