WORDEN: resultaten september

De eerste maand van het nieuwe collegejaar zit er weer op en daarmee zit ook mijn 9de maand van gezonder leven en afvallen erop. Door het begin van mijn master ben ik niet toegekomen aan wandelen en krachttraining, maar wel aan tennissen en beter eten. Daardoor heb ik toch wel weer resultaat geboekt. Lang leve structuur!

De eerste maand van de master was best zwaar. Hele dagen studeren en amper toekomen aan wat vrije tijd vierden hoogtij. Hierdoor heb ik 0x gewandeld en 0x krachttraining gedaan. Shame on me. Gelukkig begon deze maand wel weer de tenniscompetitie en zorgde het vele studeren voor structureel eten. Al met al ben ik dus best wel weer tevreden met deze maand.

Gewicht 1 september – 30 september
Op 1 september was mijn gewicht 81,9 kg, op 30 september eindigde ik met een gewicht van 80,4 kg. In september ben ik dus 1,5 kg afgevallen. In totaal ben ik nu 12 kg kwijt. Deze maand zit ik eindelijk weer op het spoor van 1,5 kg per maand afvallen, heel fijn! Heel snel gaat het niet maar wat eraf is blijft er in ieder geval af. Nog een goede week, en dan ben ik jarig, dus ik hoop heel erg dat ik nog een halve kilo afval!

Centimeters 1 september – 30 september
De centimeters gaan langzaam, maar ze gaan er nog steeds vanaf.

Bovenarmen: 30 cm, gelijk, totaal -5 cm
Onderarmen: 26 cm, gelijk, totaal -3 cm
Buik: 94 cm, -1cm, totaal -14 cm
Taille: 83cm, -1cm, totaal -13 cm
Schouders 103 cm, gelijk, totaal -17 cm
Heupen: 94 cm, -1 cm, totaal -16 cm
Dijen: 59 cm, -2cm, totaal -9 cm
Kuiten: 38 cm, -1cm, totaal -4 cm
Nek: 36 cm, gelijk, totaal -3 cm

Op drie vierde van dit jaar bestaat er zo al 84 (!) centimeter minder Lisa. Ik sta hier best versteld van, eigenlijk. Sinds deze maand wordt kleding ook echt te groot. Dat duurde eigenlijk nog best lang. Gelukkig ben ik bijna jarig en heb ik als cadeaus kleding en bonnen gevraagd, haha! Op naar een gewicht beginnend met de 7, lijkt me een prima startpunt voor mijn nieuwe levensjaar!

Fijn weekend!

Eén gedachte over “WORDEN: resultaten september”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge