Over Levenslies

Screenshot_2015-12-11-18-17-55_2
Hoi! Ik ben Lisa, ik ben 24 jaar en ik ben studente Straf- en Strafprocesrecht in Leiden. Sinds november 2014 woon ik samen met Rémon, met wie ik al sinds 2006 samen ben.

Naast dit serieuze deel van mijn leven hou ik ook met veel plezier deze blog bij.  Levenslies is de meer volwassen versie van mijn oude blog ‘Omdat ik zo verdomd veel van je hou’. Na enkele jaren op deze blog te hebben geschreven, ben ik een hele tijd gestopt. In september 2014 begon het toch weer te kriebelen, en besloot ik een nieuwe blog op te richten: Levenslies! Naast mijn nieuwe hobby bloggen hou ik ook van lezen, series kijken, interieurdesign, doe ik dingen voor mijn tennisvereniging, tennis ik en probeer ik wat gezonder te gaan leven door beter te eten en meer te sporten. Dit zijn dan ook de onderwerpen waar ik over schrijf. Levenslies is mijn plek voor persoonlijke blogs, maar ook voor eten, drinken, interieurdesign, reizen, series… kortom voor alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt!

Ik probeer elke maandag, woensdag en vrijdag wat op mijn blog te posten, met soms nog een post in het weekend als ik veel inspiratie heb (of tijd over heb). Helaas lukt dit niet altijd, vooral door mijn studie. En ja, studie gaat de komende 1,5 jaar nog even voor!

Heb je op- of aanmerkingen, ideeën, feedback, klachten, complimenten of wil je me iets anders laten weten? Vul dan het contactformulier in.

Hopelijk tot snel weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge